Multifence

Uw poort op maat aan de scherpste prijs

052/33.32.15

Kalkenstraat 17 – 9255 Buggenhout - Oost-Vlaanderen

Meer over Multifence

Multifence is een merk van Wilmar bvba, een bedrijf gespecialiseerd in de productie van metalen hekwerk en trappen. Multifence kan de beste prijs-kwaliteitsverhouding aanbieden en is zeer flexibel naar de vraag van de klant. Ook voor automatisering, videofonie/parlofonie en toegangscontrole is de know-how aanwezig. Hiervoor werken wij vooral samen met de A-merken FAAC en COMELIT.

Op deze website concentreren wij ons vooral op het aanbieden van populaire modellen in de topkwaliteit. De mogelijkheden zijn echter veel groter dan wij hier kunnen tonen. Onze medewerkers helpen U graag verder indien U op zoek bent naar een totaalpakket. Ook voor bedrijven en exclusieve verdelers kunnen wij interessante formules aanbieden

Openingsuren : Door onze technische en flexibele aanpak kunnen wij U het best van dienst zijn na afspraak. Dit kan ook ’s avonds en in het weekend mits een kleine wachttijd. Tijdens de normale kantooruren kan U natuurlijk steeds ter plaatse onze showmodellen komen bekijken.

Contacteer ons

Hebt u een vraag of opmerking voor Multifence? Die kan u hier steeds kwijt.

Vul dit formulier in en klik op "Verzend bericht" . U ontvangt via e-mail een bevestiging van uw bericht. Wij bezorgen u zo snel mogelijk een gepast antwoord.